Julekort/ Christmas cards

Endelig igang igjen.  To i samme stil som de forrige,  dette var et kjekt oppsett.  Fant ikke stempler i Spania med god jul, så jeg har skrevet ut på pc'n.
Lene, Silje og meg har bestemt oss for en liten shoppestop, inntil vi har laget 50 nye prosjekter, og med det tempoet det har gått i det siste, kan det jo ta litt tid.  Håper nå med jule-kort og andre ting, at det kan gå litt fort.

Da jeg var i Canada tidligere i år, traff jeg på en som er selger Stampin' Up utstyr.  Nå har jeg endelig fått handlet meg noen puncher, så får jeg bare håpe at jeg kan få brukt dem da.  Kjempe gode, så jeg må vel ha flere etterhvert.

2008 10 10 00112008 10 10 0021

Finally started again. Two in the same style as the previous one, this was a fun design. Did not find stamps in Spain for Merry Christmas, so I have printed on my pc'n.
Lene, Silje and I have decided for a small shop stop, until we have created 50 new projects, and with the pace it has been in the past, it may take some more time. I hope now with Christmas cards and other things, that it might not take so long time.


When I was in Canada earlier this year, I met on one that is selling Stampin 'Up equipment. Now, I have finally bought me some punches, so I can only hope that I may use the soon. They are great, so I guess I'll have more later.
3 kommentarer

Henriette Wulff

11.okt.2008 kl.10:22

Jeg gleder meg til å lage julekort!

Lene

11.okt.2008 kl.12:17

Da var du endelig i gang:) Jeg har tre nye prosjekter men har ikke fått lagt de ut enda:) Kjempe søte kort du har laget!

silje

11.okt.2008 kl.15:52

Så flink du er, kjempefine kort. Jeg har faktisk laget to kort jeg også. Det ene kommer snart på bloggen. Fikk nye julestempler i postkassa i dag, så gjett hva jeg skal i kveld!!!!

Skriv en ny kommentar

hits